Sovmorgon!

Idag blev det sovmorron, fast vaknade först vid sex eller något för då ringde väckarklockan, :O lite jobbigt.. haha, blev värsta nojjig att Haley skulle vakna då, men det gjorde hon inte som tur va.. lr det kanske hon gjorde men isåfall somnade hon om snabbt.. hon sov hos mig inatt :) vi gick iaf upp vid kvart i nio och det va grymt skönt att sova så länge :)

Igår va vi hemma hos Angelica & Kevin, det va mysigt, vi pratade om allt och inget som vanligt, skönt att man kan öppna sig så mycket för henne!=) Sen kom Mattias och hans flickvän så lekte hans flickvän med Kevin och Haley ;) trevligt,
Vi gick hem vid nio, för egentligen ska Haley sova halv åtta men hon verkade inte super trött. men när vi gick sen märktes det hur trött hon va, hon bara gnällde när vi kom hem sen la hon sig i sängen & somnade. Jag gjorde ingenting typ, funderade och så .. Mår skit dåligt idag, vet inte alls vad jag ska göra.. jag vill inte att det ska vara så, du är allt !!!

Idag vid halv två ska vi gå bort till Angelica & Kevin igen, Kevin fyller 3 år idag så då är det kalas.. :) det blir kul att ha något att göra .. ;p  G R A T T I S    Kevin :)

Pappa!



Im sorry for the time i dont spend with you
Im sorry for i dont lived with you
Im sorry for all things i did, and dont did
And thanks for all the help you give me,
without you i would never make it
You has always been there !
I need you !!!
Sorry for the daughter i am !

Thanks Dad !!! <3
ÄLSKAR DIG MERÄN ALLT !!!


Thinking of you

Halloj igen!
Kom hem från skolan halv tolv och då började jag storstäda direkt och blev precis färdig, sköööönt!!!
Skolan va mys, gjorde fan as mkt på matten, hel nöjd .. sen åt jag baguette med Ronja & drack cola. Mycket roligare att plugga då ;) haha. . träffade Malin (( Frida's syster )) för att lämna Frida's halsduk som hon hade glömt här, det första hon sa va "fan va smal du har blivit" blev så förbannat nöjd.. HOHO...

Ska hämta Haley strax, eller ja vid två. sen ska vi gå till ica och köpa cigg & därefter lekparken innan vi går hem. jävligt mysigt.. Har saknat henne as mycket idag, ikväll ska vi träffa Angelica & Kevin, slipper man vara själv, känns skit najs. .=) Är dock väldigt trött & deppig.. tänker för mycket idag, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. sitter och överväger olika saker och känner mig helt vilsen . Ikväll blire nog att gråta lite och komma fram till något vettigt.. det ska bli sjukt skönt för jag har förträngt en massa skit way to long ! Det ska bli så skönt att släppa ut allt .. :)

Ha en bra dag !=)

två bussar missade & snö

Hallojsan!
Blev inte av med Ronja igår (a) . haha, hon kom tillbaka efter över en halvtimme, missat bussat, lr den kom inte.. ;S helt skumt, har hänt henne två ggr. sen skulle hon ta bussen 16:37 istället, men glömde bort tiden och när hon kollade på klockan va hon 16:36 HAHA.. aja, hon tog iaf bussen 18:15, höll på att missa den med, sprang som attan gjorde vi, men jag borde ätit lite till så hade jag kunnat rulla bort till bussen,, tror inte det är lika jobbigt assÅ ;)

jahaja, idag då? vaknade upp med hur jävla mycket snö som helst, blev lite deppig och så :( dags för den jävla snön att sluta komma, t.om jag är trött på det och jag älskar snön .. eller jag gjorde. Ska iaf ta bussen till skolan kvart över åtta, sen är jag väl inne vid nio & ska möta Ponny där, sen går vi till skolan .. :)

När jag kommer hem ska jag börja städa, riktigt städa alltså. sen vid två hämtar jag Haley.. Ikväll blire väl mys med prinsessan med chips & cola. guld värt minst sagt <3

Badar

Gick bra i skolan typ, sen gick vi runt lite på åhlens, jag tess & Ronja, tog bussen hem vid tio i elva, sen när vi kom hem gjorde vi kaffe och åt nudel .. ;D snackade lite och så, sen vid två gick vi och hämtade Haley, hem & snackade och blaha.. & nu har ronja åkt hem och jag sitter på toan och bloggar medans Haley leker i badet.. ;P 

Känner mig helt slut så det blir nog bara ta det lugnt idag.. Ronja ville att Haley skulle sova där imon, så, om det ska bli av måste jag ha någoit att göra .. så får se. .

hörs senare..

Sovmorgon (?)

Godmorgon ! (( ja det är faktiskt en godmorgon;P ))

Hade ställt klockan på sex men tryckte bara av den hela tiden halvt vaken och halvt i sömnen. hehe.. så vi försov oss, gick iaf upp tio i sju och haley börjar dagis sju, så medans hon åt välling störde jag henne med att klä på henne samtidigt & inget barnprogram, har märkt att allt går sjukt sakta när barnprogram är på.. haha. . vi fick iaf skjuts till dagis =) och sen gick jag hem därifrån så nu är jag hemma & har gjort mig iordning på gammalt smink.. HAH.. hinner inte ta bort det från igår och lägga nytt. . min buss går om 25 minuter.. så passa på att uppdatera lite!=)

När jag kommer till skolan ska jag bara skriva in mig på friskvården sen möta Ronja & därefter ska vi fika igen tror jag, sen åker vi hem till mig vid tio i elva bussen :) Umgås lite och blaha.. sen hämta Haley sen vet jag inte vad vi ska göra efter det. . ;O  blir nog att vara ute en sväng, gå till sjön eller något. .

Ha en bra dag så hörs vi om några timmar !

Kväll & så

Hallojsan!

Har haft en bra dag. tvättade och städade och blaha, Somnade på bussen, sjukt skönt vare, sen mötte jag Ronja på stationen, vi gick till skolan, det va skit tråkig föreläsning. .Suuuckk ! sen blev det lite matte. lr ganska mycket för att vara jag, Ronja får komma hit varje helg och plugga med mig.. haha.. grym som lärare iaf ;)  Sen ringde Balle så kom hon till min skola & då gick vi och fikade nån timme, va trevligt med massa härligt snack.. Precis vad jag behövde, och efter det har dagen varit hur bra som helst.. Hämtade Haley på dagis kvart över fem och sen handla vi lite och sen hem åt och blaha =) Nu sitter jag här .. & känner mig rätt nöjd med dagen .. Kändes som det va längesen jag va riktigt nöjd över dagen. .=)

kass uppdatering!

Förlåt fina jessica för dålig uppdatering.. hehe!=)<33

Godmorgon. eller något.. ;P fint väder som faan idag.. =) kallt som fan bara.. mår betydligt bättre idag iaf.. lr aah, lite ångest tror jag att jag har.. men jag vet inte för vad.. bara konstiga känslor i magen.. aja skit i det.. Iaf, ska snart gå till ica för att ta ut pengar till bussen.. Ska till skolan snaaart.. träffa Ronja som ska med till skolan och agera lärare.. denna gången får vi hoppas det går bättre för min del.. hahaa.. har iaf lämnat haley på dagis städat badat, tvättat och gjort mig färdig.. hunnit kolla på avsnittet av den rätta för rosing oxå.. ;D missade det igår..lr aa, kollade film istället.. Ska hämta Haley kvart över fem så sen blir det nog bara att gå ut och gå en runda och sen direkt hem och laga mat, bad mys och sådär..


Jag saknar dig, det gör ont. Men jag kan inte ha folk som gör mig illa i mitt liv. Jag måste tänka på mig och på Haley.. men du ska veta att jag älskar dig så mycket .. <3

51 minuter sen

som jag skrev här sist, på den tiden har hon fått 3 utbrott & det ena höll på i tio minuter, varför ? jo för att hon inte fick slänga iväg alla dvdfilmer.. Mitt tålamod sitter i halsen på mig just nu... Har ringt bvc iaf & hoppas hon/han ringer snart ! Tänk att jag, JAG som är Haley's mamma är orolig för hur jag ska klara hela jävla dagen med dethär.. vet inte alls hur det ska gå, faktiskt.. får lust att åka in till stan & träffa folk hela tiden för att se om hon lugnar sig, men det går inte, för jag skulle aldrig i hela världen sätta mig på en buss med henne som hon är nu.. Det skulle sluta med att vi hoppar av mitt i skogen, för att sen... ja för att sen, gå eller vad?!  i vanliga fall brukar jag kunna plocka undan och bädda sängarna och sånt, det går ju ganska snabbt, men nu springer hon bara efter mig och nyper mig i benen såfort jag går in i sovrummet och ska bädda.. men jag har ju några timmar på mig att bädda.. tack och lov för det!!


Känns så hopplöst just nu, känner mig verkligen helt värdelös och svag, det känns lite typ: knäckt av en två-åring.. suck... det är verkligen hon som har "makten" just nu, inte helt. men det börjar bli lite så.. och det är fan INTE bra!


Fan va skönt att skriva av sig här nu ! vill att min fina underbara unge ska bli som hon brukar..


Tisdag

Börjar dagen med kaffe & cigg som alla andra dagar, har varit uppe en halvtimme, so far so good ungefär !  Ska ringa bvc tänkte jag, behöver lite råd alltså.. sen behöver jag ad-droppar oxå . =) Idag vet jag itne vad vi ska göra, går väl en stund till lekparken & förhoppningvis har bvc tid att träffas idag.. :) & sen blir det ut att gå en lååångrunda, vid tolv när Haley ska sova, tänkte hon skulle sova i vagnen så jag kunde gå & lyssna på musik .. rätt skönt faktiskt.. Imon blire dagis för hennes del iaf & skola för mig =)


Ha en bra dag!§


Jobbig dag !

Har varit en sjukt frustrerande dag.. Inget har varit som det brukar.. Haley har bara bråkat. :/ Varit elak som fan mot K som hon annars leker hur bra som helst med.. skit jobbigt har det varit, bara slåtts och varit allmänt elak både mot honom och mig.. förstår inte varför, men jag ska ta reda på det !! Lagt upp en tråd i forumet på familjeliv iaf.. Kan inte skriva ut allt här i bloggen men ahh .. Hoppas på en betydligt bättre dag imon för dethär är verkligen paaain .. :( & jag tycker synd om Haley oxå, hon tar ju ut ilska av något slag.. Hoppas iaf att det blir bättre.. :)

Frispel

Förstår inte vad det är med Haley, fyfan va hon håller på just nu.. hon bara gör allt för att jäklas, jag har försökt leka med henne,måla med henne, busa med henne. men nej nej hon bara slåss och skriker och beter sig förjävligt..!!!! håller på att få ett jävla frispel.. hon lyssnar verkligen inte på vadfan jag säger.. Vi ska iaf ut med kevin och angelica halv ett, och det blir dagens räddning.. känner mig sjukt misslyckad när jag inte kan hantera henne & när hon inte lyssnar, sån jävla tur att hon lyssnar på Ted iaf när han är här .. Asså hon har aldrig varit sånhär innan, hon är så elak idag att man t.om blir ledsen.. usch.. hoppas det är bättre imon annars vet jag inte vad jag tar mig till, för imon sk ajag till arbetsförmedlingen i tre timmar tror jag det är, lycka till att få Haley lugn..


har inte tid mer nu haley bara håller på att slänga sakr och slåss..  . . Ha en bra dag. .;)

Godmorgon !

Kan börja i lördags då, låg bakiis hela dagen & åt chips och gosade, helgens föda va nudel & chips. ;p  Vid åtta på lördagskvällen ringde Angelica och frågade om vi va lite sugna på att gå ut, så till slut bestämde vi oss för att följa med till parken, fick lite bråttom för han som skulle köra va här vid nio, hade en timme på oss.. stressigt värre typ.. och när jag stressar så segar jag istället av nån anledning. Iaf, förfesten va helt okej, men parken sög . va så irriterad på en viss människa så jag ville bara hem så jag ringde Johan så hämtade han oss.. träffade dock massa roligt folk .. kul som fan att träffa Ellen och hennes mamma.. :D

Söndag, gos gos gos.. :) sen vid tre hämtade vi Haley och det va älskvärt, åkte till Ted's föräldrar och va där.. alltid lika trevligt. .:D ska fråga om jag får flytta in där.. haha. . det va väl allt igår.. ;P Haley är hemma från dagis idag för hon hostar som fan .. :/  hoppas det blir bättre för jag måste verkligen till skolan denna vecka. annars får jag lösa det på något annat vis. . Frida kanske vill ställa upp på att passa henne några timmar.. :) <3

Lördag !

Jessi, jag kan inte svara på dina sms för jag har inga pengar på mobilen :( men såfort jag fyller på den så messar jag:) men skicka du sms, älskar när jag får sms av dig.. ;D  blir så glad! Mejlar dig istället sålänge=)

Gårdagen då, va väl speciell haha, nej , minnesluckor på det.. ;/  Ronja & Johan kom hit och då drack vi vin och lyssnade på musik och rökte. det är allt jag minns, sen deckade jag, (( såg jag i kameran på bilderna. HAHA, sen ringde jag Ronja för att kolla så jag skött mig ;) )) men vaknade i morse av att jag låg i sängen, hur det nu gick till . .hehe. . sen har vi bara glott på tvn hela dagen och inte fått något vettigt gjort alls.. lite bakis och så. hade mys i sängen och sen somnade jag och vaknade vid fyra, då hade jag inga cigg, lr det visste jag innan jag somnade. gick till ica, va sjukt skönt ute.. värsta sommarfeeling idag. me like .. & sen fettade jag och älskling med chips & cola.. och nu äter vi nudel för andra gången idag.. himla näring i detdär.. haha..

Ska ut och gå med angelica snart.. =)

Fruga !

Frugan kommer nog hit ikväll .. snajs, det va mysigt hos T's föräldrar. älskar att vara där. .:D hehe, dock blev det deppigt för min del efter Haley hade åkt, kände mig så jävla halv.. hatar att vara utan henne, läääängtar till söndag som faN!  minfinafisunge<3 det är kärlek, mor och dotter kärlek, på riktigt hög nivå !!

En bra dag förövrigt.. konstiga disskutioner bara.. HAHA. fuck va irriterad jag va.. men men ;P  hoppas på en bra kväll med, ska ut och gå om en stund med Angelica, alltid lika underbart <3 !

Hoppas ni får en bra fredagskväll med massa god öl .. det ska jag ;D

Najs !

Fick en underbar kommentar när jag loggade in här, blev så lycklig.. underbara jävla människa!!! alla sa att du hade tagit livet av dig, jag har föfan sörjt dig och saknat dig och blivit arg för att du hade tagit livet av dig, känner mig så förvirrad, & jag VET att det är du, aldrig ska jag sluta älska dig.. åhh Jessiiii !!!! jag mejlar dig såfort jag kommer hem!


Har små bråttom nu , kom hem från stan för en stund sen, va en bra dag.. Träffade Tessan Frida och Ronja.. vi skulle fika men det blev inte så för vi gick runt på stan lite och snackade och sånt, och min buss hem gick halv ett så vi hann inte riktigt.. ;P  det va mysigt iaf.. med knasheter=) haha. ^^  Skolan gick väl inge vidare, fastnade på varenda tal jävel så läraren va väl trött på att hjälpa mig varje gång. så jag ritade, en skit ful häst.. HAHAHA.. fyfan.. sen skrev jag lite skit om människorna jag såg så tessan kunde läsa.. vågadeinte säga högt.. hahahah.. fyffaaan . .^^ Ska när som helst gå och hämta haley på dagis, snabbt hem igen och packa hennes grejjer och kläder och blahaa..  sen vid tre ska vi till Ted's päron och fira han lite så =) sen kommer H och hämtar Haley där vid fyra halv fem.. efter det, ? inte en aning. .får se helt enkelt. blir alltid lika ensamt och deppigt såfort haley åker . :*(


Ha en bra dag !=)

Fredag !

Såååå jäävla underbart med Fredag ! woho . . älska älska !  Haley ska åka till H idag och jag vill inte alls lämna bort henne.. Hade velat göra något kul med henne i helgen, speciellt när det är så fint väder.. ska iaf fira en älskling vid halv fem och det hoppas jag Haley hinner vara med på, så hon kan träffa alla och så . .

Ska ta bussen till skolan vid kvart över åtta. ska bli grymt skönt att sätta sig på bussen, det skönaste som finns, denna går direkt till vxö så det är lite booring för då åker jag bara 30 min, åker hellre 50 min .. ;p   Sen ska jag träffa min vän på stationen.. ska försöka hinna med en sak oxå innan jag åker hem .. :)


xoxo /

Knasdag men bra på samma gång !

Ställde klockan på sex i morse, kom upp för en gång skull . väckte Haley tio över ungefär, gav henne välling & klädde på henne lite och så, dagisdags vid sju, Städade som ett as hemma i hela lägenheten.. Har blivit stökigt nu så det blir samma visa imon med dammning och allt va det innebär, dammsugare + skurhink är inte här just nu, skulle verkligen behövas, använder den andra dammsugarn just nu, inte lika bra att använda i hela lägenheten. men men. Måste verkligen skura så måste ha skurhinken i helgen iaf ! ser förjävligt ut på golvet.. ;O sjukt störigt !  Iaf, efter jag städat och tagit det lugnt så kom Frugan hit <3 Vi gick och flyttstädade & sen vid halv fyra hämtade jag Haley på dagis, skulle egentligen hämtat henne två, men då hade jag inte kunnat städa allt så jag ringde och frågade om hon kunde va där till halv fyra & det kunde hon.. Så vid dagiset hade vi bestämt trätt med Angelica & Kevin, hade glömt att jag inte hade vagn så Haley gick en bit & sen så satt hon i knät på Kevin i vagnen, såg så gulligt ut ^^ tog kort på det med !=) Sen skulle Angelica & Kevin med hit & det finns inget Të hemma så vi gick förbi Angelica så hon kunde hämta det, & sen va vi en stund i lekparken och gungade lite och så .. Sen hem, drack kaffe & Të & Haley Och Kevin lekte & hoppade (?) Sen skulle Frugan med bussen vid tjugo i fem men den kom aldrig så hon kom tillbaka ;D & sen gick Kevin & Angelica & då gick frugan jag och haley till ica, köpte cigg och så . Sen gick vi till bussen & jag gick och träffade älskling utanför sitt jobb.. Sen gick haley och jag hem vid halv sju typ, kom hem till en kolsvart lägenhet och fick smått panik eftersom jag är sjukt mörkrädd.. Sprang runt och tände alla lampor som finns & nu sitter jag i soffan och vågar typ inte röra mig för jag tror det finns spöken .. herregud alltså ! sjukt.. men så äre.. kan fan inte va själv .. !! Haley sover sen halv åtta, så började hon gråta nyss, då fick jag för mig att det spökade i hennes rum.. HAHA. så sprang in dit och sen sprang till soffan igen.. ;P hahaa.. Lagar mat just nu med, lite jobbigt att springa ut i köket, haha.  shit va mörkrädd jag är !


Jag hoppas allt löser sig för dig utan en massa jobbigt strul . Jag älskar dig & stöttar dig i allt .. Toschio & Jennie<3


Saknat blogg!

Har saknat att blogga sjukt mycket! Behöver dessutom en ny design, så det måste fixas.. Tänker bara säga att I'm back !=) Så ja, den gamla bloggen blir det helt enkelt. men ska ha två bloggar, denna & metrobloggen! Kommer ENDAST skriva ytligt.. punkt på det !=) Nu åker lösen bort och välkommen tillbaka.. ;D

JAAAA

tvn suuuuuuger.. ;D

RSS 2.0